Telenor Fotball fritidsordning (FFO) er et tilbud til alle barn fra 1. – 7. klasse i Storhaug bydel.

1. klasse har tilbud mandag og onsdager, mens øvrige kan velge alle dager. Foruten skolene Storhaug og Nylund tar vi også imot barn fra andre skoler som måtte være interesserte i det.

Brodds fotballfritidsordning er i regi av Telenor Xtra som ble etablert av Norges Fotballforbund I 2012.

FFO er opptatt å av at alle skal få oppleve mestringsfølelse uansett alder, nivå og kjønn.

Vi tilpasser øvelsene til alle nivå og deler opp i mindre grupper slik at alle får den oppfølgingen de trenger.

Åpningstidene for FFO er mandag – fredag fra skoleslutt til 16:30.

FFO følger skoleruten. Ved planleggingsdager/helligdager som gjelder skolene, har FFO stengt. FFO har også stengt i påsken og romjulen.

I høstferien, vinterferien, to uker etter skoleslutt og to uker før skolestart tilbys det heldagskole. Her er det egen påmelding mot en avgift.

Brodd har 50 tilgjengelige plasser hver dag.

Mat og utstyr

Det serveres brød mat hver dag, i tillegg har vi varm mat en gang i uken. På fine sommerdager benytter vi oss av grillen. Gi informasjon  ved spesielle mat behov. Vi får all matleveranse fra Rema 1000 Storhaug.

Alle spillerene får bag, t-skjorte, shorts, strømper, bukse og jakke fra Telenor Xtra.

Priser:
1 dag i uken: 640,- pr måned
2 dager i uken: 1200,- pr måned
3 dager i uken: 1600,- pr måned
4 dager i uken: 1900,- pr måned
5 dager i uken: 2200,- pr måned
Vi sender ut regning den 15 i hver måned ( forhåndsbetaling).

For å bestille plass til ditt barn på Brodd Telenor Xtra FFO, send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  med følgende opplysninger:

• Navn på deltaker:
  • Ønskede dager:
  • Fødselsdato:
  • Navn på foresatt:
  • Telefon foresatt:
  • Epost foresatt:
  • Adresse

Det er to måneders oppsigelsestid på FFO, som skal varsles på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Hvis en vil redusere plasstørrelsen gjelder det som oppsigelse av en del av plassen og oppsigelsesreglene gjelder.

Faktura sendes til epostadressen bestillingen er registrert med. Husk at utgifer til FFO i likhet med SFO blir trukket av på skatten. http://www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satser/Foreldrefradrag-for-legitimerte-utgifter-til-pass-og-stell-av-barn/?ssy=2014#formulaDiv

Dagsplan

Vi henter 1. –  3. klassingene ved skoleslutt på Storhaug og Nylund skoler, mens de øvrige må komme seg til Midjord selv. Vi spiser i Broddhuset, før barna gjør seg klar for trening 14:45-16:00. Er det dager hvor været utendørs ikke tillater trening benytter vi oss av Storhaughallen ( bortsett fra onsdager ). Spillerne hentes ved fotballbanen på Midjord i perioden 16:00 – 16.30. Fravær meldes Rune Larsen. (Se kontaktinfo nederst).

FFO er en fin arena for å knytte barn sammen på tvers av skolegrenser. Vi følger Telenor Xtra og NFF sine skoleringsplaner for barn fra 6-12 år. Vi legger mest vekt på fotball men er også innom andre idretter. Klubben legger stor vekt på holdninger og fair play. Brodd er også med på fellesarrangementer med andre FFO-er i distriktet. Blant annet spiller vi turnering i Randaberg arena, og har sommer avslutning i Kongeparken. I forbindelse med disse tas det egenandel, men vi streber å holde disse på et minimum.

PS! Brodds prosjekt «Idretten er fargeblind», delvis finansiert av Stavanger kommune og Ekstrastiftelsen, har et begrenset antall plasser på FFO, som gir barn av flyktninger og innvandrere en mulighet til å prøve tilbudet med sterkt rabatterte priser. Ta kontakt om dette på samme epost som listet tidligere.

FFO-ansatte 2017:

Rune Larsen: Leder FFO (Instruktør)
Har trent klubbens A-lag i 2014. Har spillererfaring fra Farsund, og har tidligere også trent IL Pol i Stavanger. Har tidligere vært tilknyttet barnevernstjenesten i Stavanger, og er en strukturert og organisatorisk anlagt type. Vil ha ansvar for foreldreoppfølging gjennom foreldremøter osv - samt den overordnede sportslige oppfølgingen.
Telefon: 95076 510
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Petter Haukali Olsen (Instruktør)
Midtbanespiller på A-laget. Har bakgrunn fra Vikings ungdomsakademi, og kom til Brodd før 2013-sesongen. Er bosatt på Eiganes. Telefon: 971 39 690

Hasan Kalayci (Instruktør)
Tidligere toppscorer for A-laget, nå tilbake som populær instruktør på FFO.
Telefon: 401 75 407

Ali Kilinc (Instruktør)
Teknikeren framfor noen. Ali har spilt i Adeccoligaen for SIF, og vist seg fram for flere toppklubber. Ali trener i dag også gutter 16.
Telefon: 916 96 040

Jørgen Bakke (Instruktør)
Spiller for klubbens A-lag

Jefferson de Souza
Spiller for klubbens A-lag

Malin Skjæveland

Student og trener for jenter 2009/10

I tillegg bidrar også spillere fra klubbens Gutter 16-lag.

Styrerepresentant i ressursgruppe for FFO:
Camilla Veen