Brodd - Mastra 3-3. Det ble dramatiske sluttminutter på Eureka-banen når Brodds G16 lag tok imot Mastra til batalje på Midjord. 3 minutter før slutt så det ut til at Mastra skulle stikke av med alle 3 poengene når de klarte å sette ballen i mål til 3-2 ledelse. Noe som ville vært veldig surt når vi ledet 2-1 midtveis i 2. omgang etter å ha snudd 0-1 til 2-1.

Leo knaller til fra 16 meteren og får ett veldig godt treff, keeper må gi retur, denne returen blir også til en nye retur som enkelt kunne settes i mål av Truls Trondsen. Truls hadde andre tanker oppe i hodet sitt, han tenkte at Brage gjerne kunne få fullbyrde sitt hattrick for kvelden. Så Truls "faker" en vanvittig bom på ball som blir en lompe av en pasning som siger nedover mot høyre stolperot, Her kommer Brage flygende inn i stolpen og får satt ballen i mål til 3-3. Noe som også blir sluttresultatet.

Etter å ha tapt 2 kamper med kun 1 mål var det viktig for lagmoralen å få med oss 1 poeng mot ett sterkt Mastra-lag.

Oppladningen til kampen kunne knapt vært verre. Glemt drakt, glemt sko, glemt tiden og dommer som lot være å møte opp til kamp. Derfor startet jakten på å finne sko, drakt, spillere og ikke minst dommer like før kampstart. En perfekt oppladning til kamp om en kan være helt ærlig. Det ble ihvertfall kamp denne kvelden. Så en ekstra takk til Ali Kilinc som stilte opp på veldig kort varsel for å dømme kampen. Setter stor pris på det.

Bilde: Guttane tydelig nysgjerrige på startoppstillingen

Når det gjelder det spillemessige på Eurekabanen er det vel egentlig lite å skrive hjem om, det blir lite finspill på en så trang bane, men guttene prøver i det minste å få det til. Kampen sett under ett blir det mye kjemping og lite spill, men hvor Brodd gjerne er hakket hvassere. Mastra tok litt ufortjent ledelsen etter rundt 27 minutters spill, noe som også sto seg til pause.

Peptalken i pausen viser bare hvor fokuserte og hvor lite fokuserte guttene kan være fra kamp til kamp. Det går fra veldig fokusert til hva en skal se på tv etter kampen. "Ex on the beach" er vistnok favoritten for tiden, så forstår at det er vanskelig å fokusere. Uansett fikk de ihvertfall litt med seg til 2. omgang.

Midtveis ut i 2. omgang skulle det endelig smelle på Eureka-banen. 3 mål på 5 minutter var plutselig beholdningen på Eureka-banen. Utligningen til 1-1 er det Ali Bayzid som legger hardt inn fra venstre, ballen er innom en fra Mastra før Brage får sendt ballen knallhardt i mål. Rett etter avspark går vi rett i strupen på Mastra. Leo jager, Aleksander vinner ballen. Han leverer ballen videre til Brage som drar seg forbi den ene midtstopperen og setter ballen knallhardt i mål igjen. Vi ledet plutselig kampen 2-1, dessverre klarte vi ikke å holde på denne. Får tidlig en i trynet igjen når Mastra får drømmetreff.

Etter 2-2 ble det stillingskrig på Midjord, før det som sagt ble dramatiske sluttminutter. Mastra tar ledelse 3-2 like før slutt, før Brage får sitt hatrick i siste spillesekund. Så vi tar med oss 1 poeng og en ok følelse frem til neste kamp som er borte mot VBK 2 torsdag.

Forøvrig ble midtstopperkjempen Truls Trondsen hardt skadet i kampen mot Mastra, han fikk ett tydelig sår på armen. Lege Jakob Solvoll sier til ilbrodd.no at Truls mest sannsynlig rekker kampen mot VBK, men det kommer helt an på hvordan kroppen til Truls helbreder såret. (Se bilde)

KAMPFAKTA
Brodd - Masta 3-3 (0-1)
Mål: Brage Skjørestad x3
Assist: Ali Bayzid, Aleksander og Truls
Gule kort: Mahammedek
Dommer: Ali Kilinc
Tilskuere: 13

Brodd: Jonas - Paasche, Vetle, Truls, Benjamin - Ali Rezai - Mahammedek, Ola, Brage, Ali Bayzid og Jakob
Benyttende innbyttere: Aleksander, Lama, Martin Johnsen, Leo, Ask og Simon

Børs:
*** Brage Skjørestad
**   Martin Paasche
*    Truls Trondsen