Vardeneset 2 - Brodd 1-4. Etter å ha imponert kraftig i Obos Cupen mot Vardeneset 1 hvor vi var 10 minutter unna å slå ut ett av Rogalands beste 16 årslag, var vi tilbake til hverdagen når vi torsdags kveld skulle møte lag 2 til Vardeneset. I utgangspunktet var Brodd favoritter i denne kampen, men det psykiske i dette Broddlaget er på ett annet nivå enn andre lag i Norge. Vi legger oss som regel på samme nivå som motstanderen og klarer dermed å spille jevnt med alle lag vi møter. Hvordan vi får det til?? Det kan jeg dessverre ikke svare på.

Uansett startet Vardeneset klart best og hadde det lille overtaket over oss, vi slet med å få til banespillet og virket veldig stresset på alt vi foretok oss ute på kunstgressteppet i nordre bydel. Bare en god Jonas Høiby bakerst holdt oss noenlunde i tøylene, slik at vi ikke lå under tidlig i denne kampen.

Vi våknet mer og mer utover i kampen og 7 minutter før pause skulle det endelig smelle fra Storhaugs "Stolthet". Galan tråkler seg gjennom midtbanen til Vardeneset å blir taklet rundt 23 meter fra mål. Kaptein Brage Skjørestad tar ansvar for frisparket og måker ballen opp i nærmeste kryss. En solid scoring av Skjørestad jr.

Nå var det endelig god kok igjen fra de grønne og hvite fra Storhaug. 3 minutter senere vinner Ali Rezai ballen på midten å får gitt ballen videre til Galan Haji. Han får veldig mye rom å springe i og får masse tid til å sikte seg inn på lengste hjørne. Fra 20 meters hold knaller han ballen nede til venstre for keeper, en vakker avslutning fra Galan. Vi leder 2-0 til pause, men uten å imponere allverden.

Etter pausen sovnet vi plutselig i 5 minutter og lot en av deres spillere få gjøre som han ville med vårt forsvar, Jonas klarte heller ikke å stoppe Mads Storevik fra en redusering til 2-1. Vi ble litt paralyserte etter scoringen, men våknet heldigvis til liv bare 5 minutter senere. Galan vaser seg inn i Vardeneset sin 16 meter, her blir en av Vardeneset sine spillere så lei av dribleriene til Galan at han bare sparker Galan ned i bakken. Selvutnevnt straffeskytter Brage Skjørestad ekspederer straffen i mål til 3-1 ledelse, ryktene sier at han aldri har bommet på straffe. Ryktene sier også at han bommet på straffe når han var 10 år gammel. Den diskusjonen kan vi ta på Regy Cup senere i september.

Etter 65 minutters spill er det på tide å bytte innpå vår nye signering fra Sauda, nemlig Mahammedek Dalal Mawlid. Det skulle være en meget solid bytte, ettersom nykommeren smeller inn 4-1 på ein nydelig volley like etterpå. Altså sitt første spark på ballen denne kvelden, nå skal sant sies at assisten fra Galan var av det nydelige slaget med en chip i bakrom.

Mot slutten av kampen måtte vi ta av Truls "Puyol" Trondsen av banen, krøllene begynte å gå litt i veien for han slik at det nesten kokte over. Dette kunne fort gå utover andre uskyldige, så Truls forlot banen for å ta seg av det lille problemet.

Vi tar ihvertfall med oss 3 poeng tilbake til Midjord. Nå venter Staal Jørpeland på torsdag, klarer vi å revansjere den dårlige kampen vi hadde på Jørpeland i vår?

KAMPFAKTA
Vardeneset 2 - Brodd 1-4 (0-2)
Mål: Brage Skjørestad 2, Galan Haji og Mahammedek Dalal
Assist: Galan Haji 3 og Ali Rezai
Gule kort: Ingen
Dommer: Klarte seg godt
Tilskuere: 44 i følge dommerrapporten

Brodd: Jonas Høiby - Martin Paasche, Vetle Sliper, Truls Trondsen, Benjamin Berg - Martin Johnsen - Ola Sinnes, Brage Skjørestad, Galan Haji, Ali Bayzid og Jakob Solvoll

Benyttende reserver: Ask Simensen, Ali Rezai, Mahammedek Dalal, Gracjan Ceplin, Aleksander Mos og Jakub Jasko

Børs:
*** Galan Haji
**  Jonas Høiby
*    Brage Skjørestad