Brodd - Stavanger 1-2. Gutter 16 har i år hatt ein del stang ut mot slutten av kampene, det skulle gjenta seg også mot Sif torsdags kveld. Guttane hang godt med og var egentlig det beste laget torsdags kveld. Vi fikk det bare ikke til foran mål, noe Sif utnyttet når de kom på besøk på vår banehalvdel. Vi manglet også Martin Paasche, Truls Trondsen, Galan Haji og Aleksander til denne kampen.

Til pause sto det 0-0, men i 2. omgang scoret Sif etter bare 4 minutters spill. 10 minutter senere utligner vi til 1-1 når Ali B og Brage kombinerer fint sammen før Ali B setter ballen enkelt i mål til 1-1.

Uavgjort var ikke aktuelt for vår del denne kvelden, ettersom vi måtte ha 3 poeng for å ha muliget til å ta igjen Sif på tabellen. Vi satset en del fremover i banen, noe vi ikke fikk betalt for. Istedenfor var det Sif som tok med seg 3 poeng hjem når de scoret like før slutt.

KAMPFAKTA
Brodd - SIF 1-2 (0-0)
Mål: Ali Bayzid
Assist: Brage Skjørestad
Gule kort: Ingen
Tilskuere: 22

Brodd: Jonas - Casper, Vetle, Ask - Ola, Brage, Mahammedek, Benjamin - Ali B, Leo og Ali R

Børs:
*** Jonas
**   Vetle
*    Brage

Vi spilte også en 7er kamp i serien borte mot Sif 2, en kamp vi vant 5-3. Vi lå under i nesten hele kampen, men vi slo tilbake 15 minutter før slutt med 3 scoringer.

Sif 2 - Brodd 3-5
Mål: Brage 2, Ali B 2 og Truls