Brodds gutter 16 lag reiste fredags kveld med 19 spillere til Haugesund og Regy Cup, noen tok kystbussen og andre satt i biler oppover mot Nord-Norge. Vi ankom skolen litt før 20.30 fredags kveld, da var det rett i kveldsmaten for å innta nydelige tørre skjever med diverse pålegg. Dette var tydeligvis ikke godt nok for guttene, som satte stø kurs for butikken og tonnevis av snop. Dette for å gjøre dem mest mulig klar for gruppespillet lørdags morgen. Vi ble utdelt 2 klasserom, slik at vi fikk plass til samtlige. Det ene rommet tok det litt bokstavelig at det skulle være ro kl. 23.00. Så her ble det mørkt og stille kl. 23.00, det andre rommet holdt ut en halv time lenger, før det var kveld for den gjengen også.

Første kamp ut var mot Fana som hadde avspark kl. 10.10 på hovedfeltet. Guttene var tydeligvis ikke våkne og spilte nok sin dårligste kamp for året mot nettopp Fana. Guttene lå under 1-0 til pause. Like etter pause scorer Leo på innlegg fra Ali B, men Fana slo tilbake umiddelbart og tok ledelsen igjen 2-1 like etterpå. Leo skulle nok en gang komme på scoringslisten når han igjen setter ballen i mål etter pasning fra Ali B. Vi kjørte på for å score vinnermålet, men vi var uheldige foran mål slik at Fana fikk kontret inn seiersmålet 3-2 på overtid. Forøvrig en scoring som burde blitt blåst av for offside 2 ganger. Så vi åpnet turnering med 2-3 tap for Fana, en ikke god kamp av guttene.

I neste kamp sto Ganddal 2 for tur på Kolnes idrettsanlegg, en 15 minutters kjøretur ut i ødemarken. Der hadde de kun råd til enveiskjørt vei. Vi hadde 4 biler på tur, så vi måtte gjøre om bilene våres til 7 setere for å få plass til alle. I denne kampen var vi mye mer på hugget og rodde i land en enkel 4-1 seier. Veldig kjekt at 14 åringen Simon fikk sitt første mål for G16 når han lobber ballen over keeper. Mahammedek, Leo og Ali B står også for en scoring hver i kampen mot Ganddal. Etter kampen fikk vi også skryt over vår oppførsel på banen, både på og utenfor. Noe som vi tar med oss videre.

I siste kamp sto Olsvik for tur, her måtte vi vinne for å ta 2. plassen i puljen. Det ble en trå start i 1. omgang uten scoringer, men med gode sjanser. Etter pause var Leo frempå og scoret 1-0 målet før Ali B scoret 2-0 målet. Slik at vi tok 2. plass i puljen, hvor vi skulle møte Djerv 1919 i kvartfinalen på søndag.

Etter kampen tok guttene seg en rolig 1 times dusj før det ble visning av Chelsea - Liverpool på klasserommet, etterpå tok de fleste turen til Kebabhjørnet i Haugesund for en rolig variant av kebab. 2 av guttene tok seg dansgulvet på lørdagens diskotek. Guttene var i seng før kl. 24.00 på kvelden.

Søndags morgen var det avgårdekåre til Kolnes Idrettsanlegg igjen, så da var det bare å gjøre bilene om til 7 setere igjen for å få plass til samtlige. Guttene var mye mer påskrudd og fokusert denne morgene, fremfor dagen før.

Vi kjørte over Djerv og vant komfortabelt 3-0 etter scoringer fra Ali Bayzid. Med andre ord en liten hattrick derane.

Vi fikk kun 30 minutters pause fra når vi kom tilbake til skolen for å gjøre oss klare til semifinalen mot Hinna, Hinna på sin side slapp unna kvartfinale så her skulle de dra fordel med friske bein. Når de i tillegg har med seg spillere fra andre klubber til turneringen blir det vanskelig å hamle opp med serielederen i vår egen avdeling. Vi har ikke fått svar fra Regy Cup enda om dette var lovlig. Uansett, vi stilte ihvertfall med 19 spillere fra egen klubb, noe vi kan være stolte over. I tillegg hadde vi 4 spillere som kun er 14 år gamle.

Hinna guttene gikk drastisk til verks og var mye mer påskrudd enn oss i semifinalen, de tråkket til med alt de hadde. Noe dommeren ikke tok tak i denne gangen. Selv om Hinna gjerne vinner fortjent 2-0 mot oss følte vi ikke akkurat at dommeren dømte 50/50 i duellene, dommeren er det uansett ikke noe vi kan gjøre noe med. Jonas sto forøvrig en kjempekamp mot Hinna og forhindret større tap, vi hadde våre muligheter men fikk ikke ballen i målet.

Hinna vant tilslutt turneringen etter seier mot Fana i finalen som vi tapte for i første gruppekamp.

Uansett en veldig kjekk turnering, spesielt på den sosiale biten. At vi når en semifinale er også veldig bra, selv om vi hadde håpet å komme oss helt til finalen. Guttane oppfører seg eksemplarisk og er kjekke å ha med på tur.

Takk for turen guttar