Hinna - Brodd 2-0. G 16 fikk sjansen til å revansjere seg etter semifinaletapet mot Hinna søndag forige helg, dessverre ble det en god del forfall til kampen grunnet skader og sykdom. Forfall fra Galan, Jakub, Martin, Vetle og Casper til denne kampen mot Hinna, i tillegg til at 2 spillere har gitt seg med fotball.

Vi lar Leidulf Skjørestad ta dere gjennom kampen sett fra hans ståsted:

Nok et 2-0 tap mot Hinna

Etter å ha blitt slått ut av Hinna i semifinalen i Haugesund skulle vi idag prøve å få revansje. Men i flomlyset på Hinna ble de røde nok en gang for sterke og det ble er nytt 2-0 tap.

Dette ble en slitekamo mot et fysisk sterkt Hinna lag. Vi jobbet godt defensivt og når de kom gjennom var Jonas på plass. Men også Hinna spilte godt i forsvar og vi slet med å komme til veldig store målsjanser. Som i helga får Hinna sitt 1-0 mål på et innlegg langt utenfra en av sidene som presses i mål. Da er det godt 38 min og det er 2 min til pause. Surt .

2 omgang blir en tett og jevn affære . Vi er lenge godt med , og vi begynner å skape flere nesten sjanser. Så får Truls et strengt gult kort og Hinna benytter anledningen til å presse oss langt bakover. Mens Abdi ligger skadet, og Truls kommer på banen scorer Hinna 2-0 på en contring. Da har vi spilt 70 min. De siste 10 min slipper vi opp flere folk, mens Hinna contrer. Det er en lett kaotisk avslutning , men kampen ender 2-0.

Børs 
*** Martin Paasche 
**  Truls Trondsen
*    Brage Skjørestad

Lag
Jonas - Ask, Martin, Truls, Benjamin - Ola, Brage, Ali R, Mohammedek, Ali B - Leo

Bytte; 
40 min Tobias for Ask
40 min Simon for Leo
55 min Abdi for Ola
60 min Jakob for Ali R

En spesiell takk til Tobias og Abdi som var med å spilte med G16 i kveld for første gang.