Brodd Fotball har en av Stavangers mest populære fritidsordninger etter skoletid – FFO eller IFO – alle dager for barn i barneskolealder. Bli med over 140 andre barn på Midjord og i Storhaughallen mandag – fredag.

Nasjonale undersøkelser viser at halvparten av befolkningen ikke oppfyller de helsemessige anbefalingene om fysisk aktivitet. Ungdata fra 2016 viser at i Stavanger er unge i Storhaug bydel minst fysisk aktive. En usunn og fysisk inaktiv livsstil har ofte sammenheng med oppvekst og levekår tidlig i livsløpet.

Derfor er vi glade for at stadig flere melder sine barn på fotballfritidsordningen eller idrettsfritidsordningen. Fotballfritidsordningen er alle dager mandag – fredag, mens de som ikke vil spille fotball kan delta på idrettsfritidsordningen tirsdager og torsdager.

FFO er et tilbud til de som er glade i fotball, som ønsker å ha det gøy, men som også ønsker kvalitativ oppfølging og videreutvikling. Vi har stor fotballfaglig kompetanse i vår instruktørstab, blant annet er tidligere A-lagstrener Rune Larsen faglig leder, nåværende assistenttrener på A-laget Ali Kilinc er med, det samme er A-lagskaptein Jefferson de Souza og hans visekaptein Petter Olsen Haukali – i tillegg til flere jenter og gutter med fotballerfaring fra Brodd som jobber deltid som instruktører.

A-lagstrener Antonio Martins Silva deltar som instruktør på FFO tirsdager og har eget Silva Ung-akademi fredager for spillere født 2006-2004.

Tilbudet gjelder fra 1 – 7. klasse.

Spillerne blir hentet på skolene Storhaug og Nylund ved skoleslutt. Dette gjelder elever fra 1-3 klasse. Øvrige kommer seg til Midjord for egen maskin. Vårt tilbud er åpent fra klokken 12.30 – 16.30, og vi følger skoleruten for våre åpningsdager.

Telenor Xtra er et  tilbud som har oppstått etter samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Telenor.

Priser for 2018/2019 er som følger:

1 valgfri dag i uken med FFO/IFO              640,- pr måned
2 valgfrie dager i uken med FFO/IFO         1200,- pr måned
3 valgfrie dager i uken med FFO/IFO         1600,- pr måned
4 valgfrie dager i uken med FFO/IFO         1900,- pr måned
5 dager i uken med FFO/IFO:                     2200,- pr måned

Merk at dere bare kan velge to dager IFO. IFO arrangeres tirsdager og torsdager. Det går fint å kombinere deltakelse på IFO med FFO – og omvendt.

1.klasse kan bare velge mandager og onsdager på FFO – og bare torsdager på IFO, altså totalt maks tre dager i uken.

Husk at det gis skattefradrag for deltakelse på FFO og IFO.

I skoleferiene gir vi tilbud om heldagsskoler til egne priser fra kl 0800-1630. Dette gjelder bare første uken etter skoleslutt og to siste ukene før skolestart.

Påmelding og eventuelle spørsmål henvendes til ansvarlig på Telenor Xtra, Rune Larsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Han kan blant annet tilpasse påmeldingsdager til dager hvor andre klassekamerater går.

For mer info, se her: FFO       IFO