Brodds juniorlag trenger ny trener!


Brodds juniorlag i 1.divisjon trenger ny trener i høst etter at Jørgen Bakke drar tilbake til Harstad. Det er en ambisiøs spillergruppe bestående av stort sett førsteårsjuniorer. Trener vil inngå i et bra kompetansemiljø sammen med hovedtrener og assistenttrener A-lag. Assistenttrener for A-lag er også trener for junior 2 som trener samtidig med junior 1.

Spillerne på junior 1 deltar også hyppig for Brodd 2 i 5.divisjon senior.

Vi er på jakt etter en ambisiøs trener som brenner for spillerutvikling – og som har sans for ferdighetsutvikling heller enn å jage fram resultater i kamper for enhver pris. Laget har som mål å rykke opp til eliteserien for juniorer, og er i dag i toppen av 1. divisjon – til tross for at nærmest alle spillerne er førsteårsjuniorer. Laget trener tre ganger i uken i tillegg til kamper. Flere spillere hospiterer også opp til A-laget i 3.divisjon.

Vi ønsker at treneren har god fotballfaglig kompetanse, og vil bistå med videreutdanning og kursing. Spillererfaring er også et stort pluss.

Brodd honorerer sine trenere i ungdomsfotballen. Ta kontakt med daglig leder Øyvind Jacobsen på tlf 918 04 332 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for å vise din interesse for stillingen.