Brodd - Hinna 2  2-5. Juniorlaget har hatt en god start på sesongen, men gikk på trynet når de møtte Hinna 2 tidligere i uken. Selv om guttane tapte kampen, henger de fortsatt med i kampen om opprykk til Eliten. Vi lar Ebbe Sivertsen ta dere gjennom kampen.

Brodd1 - Hinna2

Brodds juniorlag hardt straffet i sesongens svakeste kamp.

Kampen begynner med at Hinna får stå og slå ball og sette et lavt tempo uten at vi presser eller stresser dem for mye. Hinna makter ikke å skape all verden med ball, så da Brodd scorer på frispark etter drøye 10 minutter, føles det helt greit. Trym curler frisparket fra omtrent 40 meter inn på fem-meteren hvor Christian Vaaland løper inn og styrer den elegant på lengste stolpe med hodet. Etter scoringen tar Brodd over mer av banespillet og vi venter på flere mål, men tempoet er lavt og det gjøres ofte feil valg som fører til kontringer i mot...


Etter 33 minutter skjer nettopp dette. Litt rot i forsvaret og uheldig sprett på ballen fører en Hinnaspiller alene gjennom og han sleiver inn utligning til 1-1.
Minuttet etter svarer Brodd med et nydelig angrep hvor Galan drar seg fri på venstre, legger inn på lengste stolpe hvor Sondre styrer lekkert inn 2-1 med en lang tå. Brodd er tilbake i føringen og vi forventer at Jørgen Bakke bruker pausen til å foreta de nødvendige grep for å sikre denne hjemmeseieren.
Andre omgang er kun 2 minutter gammel når hele Midjord blir vitne til en grusom dommertabbe av en ellers god dommer. Hinnas spiller nr 9 står 3 meter i offside, men får allikevel lov å gå alene med keeper og sette 2-2. Med dette målet starter nedturen for alvor.
Etter 60 minutter blir det 2-3 etter dårlige valg i vårt forsvar. Høyrekanten til Hinna kommer alene og skyter en høy ball som går i bue over dagens innlånte keeper André (Jørgen har to kampers karantene etter rødt kort i forrige runde). 
20 minutter før slutt får ikke forsvaret vårt klarert når Hinna får beholde ballen altfor lenge på sin høyreside og avslutter til slutt på på mål til 2-4.


Like etter er det feilpasning på feilpasning som fører til at Hinna nok en gang kommer alene med keeper med en mann som i tillegg har tre gode pasningalternativer mot to av våre forsvarere og sluttresultatet fastsettes til 2-5.

Poengligaen: mål, assist, sammenlagtpoeng etter 6 kamper
Stian 5 5 10
Trym 3 6 9
Matheus 5 2 7
Jihad 3 1 4
Galan 1 3 4
Sondre 1 3 4
Emre 2 1 3
Christian 3 0 3
Clement 2 0 2
Ivo 1 1 2
Jens 1 0 1
Brage 1 0 1
Anders 1 0 1
Mathias 0 1 1
Marcus 0 1 1