Brodd - Bogafjell 5-2. Etter en sterk seier hjemme mot Bogafjell onsdag kveld er Juniorlaget klare for Elitserien 2019, det med 3 kamper igjen å spille. Laget ble frem til sommeren trent av Jørgen Bakke, men som i sommer forsvant til Nord-Norge grunnet studier. Høstsesongen er det Stig Nedrebø og Ali Kilinc som har hatt hovedansvaret for guttane.

Det at laget kvalifiserer seg for Eliten med utgangspunkt i at nesten hele laget består av 2001-modeller gjør at det ser lyst ut med tanke på Elite i 2019.

Vi lar Ebbe Sivertsen fortelle om selve kampen: 

Brodd1 - Bogafjell1

Fortjent storseier da juniorgutta til Brodd sikret opprykket til eliteserien fire serierunder før slutt.

Fire seriekamper før slutt var gutta i den unike posisjonen at de kun trengte et poeng for å vinne årets førstedivisjon og være klar for eliteserien neste år. Med tanke på at de fleste gutta er førsteårsjuniorer som ennå har to hele sesonger foran seg som junior, er dette mildt sagt utrolig bra! Da var spørsmålet før kampen om de klarer å sikre det nødvendige poenget allerede i kveld? De har i alle fall ingen grunn til å spille med høye skuldre.

Kampen er kun to minutter når Sondre fosser opp på høyresida. Han legger inn på førsteberøring. Jihad får tak i ballen og legger flatt gjennom feltet til Stian som plutselig er alene og kan rolig rusle ballen over mållinja til 1-0.

Etter en halvtime dobler vi ledelsen på corner. Vi så samme metoden mot Viking forrige uke. Aleksander tar kort corner til Galan, får ballen igjen og skyter fra spissen av sekstenmeteren. Ballen sklir gjennom alle sammen i feltet til 2-0. Minutter etter raider Idris oppover høyresiden og legger inn til Stian som bredsider inn sitt andre og lagets tredje mål.

3-0 til pause

Andre omgang har bare såvidt kommet i gang når Galan kommer på et kjempeløp fra egen banehalvdel. Han blir tatt innenfor sekstenmeteren så det blir straffespark. Idris setter straffen nede til venstre for Bogafjells keeper til 4-0. Ti minutter senere kjemper Bogafjell seg litt inn i kampen når de kontrer og får lagt inn på lengste stolpe og header inn redusering til 4-1. Like etter svarer vi med superkontring etter Bogafjellcorner. Stian driver opp i høy fart og hopper unna den ene etterslengeren etter den andre. På uselvisk vis setter han opp Galan som enkelt legger på til 5-1.

Minuttet etter kommer nok en redusering til 5-2 og kampen lever igjen. Det er harde tak utpå der resten av omgangen og hissige spillere blir lett trigget når enkelte dommeravgjørelser er vanskelige å forstå. Til tross for heltemodig innsats og mange store sjanser, ebber kampen ut og vi vinner 5-2. Grattis til gutta som har vunnet serien med 3 kamper igjen å spille!

Nå gjenstår kamper mot: Hinna 2, Randaberg 1 og Vidar 2 for guttane.