Solosex forbedrer din mentale helse

143 Likes Comment
Solosex

Vi vet alle at det er viktig å ta vare på helsen vår. Likevel er det stort sett den fysiske helsen vår som er i fokus, men minst like viktig er den mentale helsen. Her skal vi derfor se nærmere på hvordan solosex kan forbedre både din mentale helse, ditt humør og faktisk til og med din fysiske helse. Så hvis dette er noe du er interessert i å lese mer om, er det selvsagt bare å lese videre.

Utforsk deg selv

Det er veldig vanlig å begynne å utforske seg selv i tenårene, men likevel er det ofte mye skam knyttet til dette temaet. På tross av dette er det både fint og ikke minst sunt å bli kjent med egen kropp, og absolutt ikke noe å skamme seg over. Noe av den aller beste sexen du kan ha er nettopp med deg selv, og det er noe av det absolutt viktigste du kan gjøre for deg selv og ikke minst for sexen med en potensiell partner. Derfor anbefaler vi deg at du prøver å finne ut av hva du faktisk liker. Dette kan kanskje ta lang tid, men vil definitivt være verdt det til slutt.

Om du ønsker å utforske anbefaler vi å sette av god tid til det en dag eller kveld du ikke har noen planer. Ta deg tid til å berøre ulike punkter på kroppen for å oppdage hvilke punkter som gir deg nytelse. De områdene på kroppen som gir seksuell nytelse kalles erogene soner, og kan variere fra person til person. Mange av dem er det likevel flere som deler, som for eksempel kjønnsorganene, men også ofte for eksempel nakken, lårene eller brystvortene.

Ta nytelsen et steg videre

Å berøre seg selv med hendene kan gi fantastisk nytelse, men det er absolutt mulig å bringe nytelsen til nye høyder. Mange liker derfor også å utforske med et sexleketøy. Et populært alternativ her er sexleketøyet satisfyer, for dette leketøyet kan nemlig gi deg følelsen av at det er noen andre som tar på deg. Leketøyet bidrar til å gjøre deg kåt og får deg virkelig i stemning med trykkbølger som treffer akkurat på rett sted. Satisfyer har blitt best i test i en rekke tester, og dette kan du sjekke ut i satisfyer test for å få enda mer informasjon om leketøyet. Så dersom du ønsker å ta nytelsen et steg videre, anbefales det virkelig å prøve ut satisfyer, enten alene eller sammen med en partner.

Utforsk din egen seksualitet

Det er utrolig mange positive aspekter ved å utforske egen seksualitet. Dette henger sammen med at du blir mer trygg på deg selv og hva du liker, hvilket har en positiv innvirkning på din mentale helse. Det å jobbe med trygghet rundt egen seksualitet og hva man liker hjelper veldig på å bygge opp selvbildet. Ved å ha solosex vet du hva du vil ha når det kommer til seksuelle situasjoner med en partner. Slik kan du føle deg trygg og ivaretatt i seksuelle situasjoner, og kunne kommunisere med partneren din angående hva du liker og ikke liker. Dette vil ha store innvirkninger på kvaliteten på sexlivet, og bidra til å ta sexen til nye høyder. Et sunt forhold til sex er også godt for både mental og fysisk helse, så dette skal man ikke kimse av. Om du vil øke spenningsnivået ytterligere kan du kanskje til og med ta med din satisfyer neste gang du skal ha sex?

Solosex hjelper deg å finne roen

Under solosex er fysisk stimuli selvfølgelig viktig, men minst like viktig er det som foregår i hodet ditt underveis. Under solosex er det viktig å komme seg ut av eget hode og bare fokusere på det som skjer og hva du føler. Når man koser med seg selv benytter man derfor ofte ulike pusteteknikker, som for eksempel å fokusere på å puste dypt inn og ut. Dette fører til at kroppen virkelig kan roe ned og nyte situasjonen. Etter orgasme faller roen over hele kroppen, og slik kan du sovne lettere. Mange velger derfor solosex rett før de skal legge seg, rett og slett fordi det gjør det så lett å få ro i kroppen. Du kommer nok også til å merke at du sover ordentlig godt, noe vi alle har behov for etter en lang dag.

Å ha solosex er å være snill med både den mentale og den fysiske helsen

Som nevnt er god søvn alfa og omega for den mentale helsen, og har selvfølgelig også en positiv innvirkning på humøret. Solosex fører også til at kroppen produserer endorfiner, noe som gjør at du virkelig slapper av og får en følelse av lykkerus som nesten kan beskrives som forelskelse. Å ha solosex jevnlig styrker også både hjertet og immunforsvaret, og er med andre ord helsefremmende. Derfor kan det å investere i en satisfyer faktisk være å gjøre både din fysiske og din mentale helse en stor tjeneste. Det å være snill mot deg selv og kroppen din er altså absolutt noe som anbefales, og det er du definitivt når du velger solosex.

Hjelper mot angst og depresjon

Flere studier tyder på at hvis du sliter med angst eller depresjon så kan det å ha solosex virkelig hjelpe på. Dette er fordi solosex som nevnt hjelper på stresset man føler på kroppen. I en travel hverdag er det å virkelig finne roen i kroppen og senke skuldrene noe de aller fleste er altfor dårlige på. I dette tilfellet kan en god orgasme virkelig hjelpe, og er derfor absolutt noe det bør settes av tid til i hverdagen.

Har du ikke allerede begynt å utforske deg selv, så er kanskje dette dyttet du trenger for å begynne. Hvorfor ikke kjøpe deg en satisfyer mens du er i gang for å få mest ut av opplevelsen? Kanskje dette er akkurat det du trenger for å komme deg ut av den tralten du er i akkurat nå. Bli kjent med deg selv og kroppen din helt på nytt. Vi lover at du kommer til å takke deg selv i ettertid, lykke til!

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.