Slik velger du den perfekte sykkelen

73 Likes Comment

De siste årene har det blitt mer populært med sykling, både i byen og i skog og mark. Det er en perfekt aktivitet for deg som ønsker frisk luft og mosjon, men som kanskje synes at det å gå tur blir litt for tregt.

Vi skal gi deg noen gode tips til hvordan du begynne med sykling, og ikke minst hva du skal tenke over når du begynner å sykle. Hvordan fungerer det med sykkelregister, hvilket utstyr skal man ha og alt rundt dette. La oss ta en titt.

Hvorfor sykkelregistrering?

Hvis du først skal investere i en god sykkel så er det selvfølgelig kjipt om den plutselig skulle bli stjålet. Da kan det være godt med et sykkelregister som forsikrer sykkelen din mot tyveri. Fg godkjent sykkelregister er ofte billigere enn for eksempel en innboforsikring, men vil fremdeles passe godt på deg og sykkelen din. Falk sykkelregister er helt supert for deg som har investert i en god sykkel og som er redd for at den skal bli stjålet.

Hvilken sykkel skal man investere i?

En sykkel er jo absolutt en investering, for det er ingen hemmelighet at de kan koste litt. Her er det viktig å tenke på hva du skal bruke sykkelen til. Er dette en sykkel du skal bruke hjemme fra Asker og til jobb i Oslo, er dette en sykkel du skal bruke for å sykle opp til Brunkollen eller er dette en sykkel du ønsker å bruke til å sykle rundt i nærmiljøet for litt ekstra mosjon i hverdagen?

Disse tre forskjellige scenarioene kommer nemlig med tre helt forskjellige sykler. Dersom du skal sykle langt og til jobben så kan det kanskje være godt med en el-sykkel. Eller hvert fall en bysykkel som er god å sitte på og som kanskje til og med har en kurv foran dersom du ikke ønsker å sykle med sekk. Om du skal sykle i skog og mark så vil en bysykkel være helt tullete. Da har du behov for en mer robust sykkel som tåler et par humper og dumper.

Om du skal sykle i nærområdet eller til butikken så er det kanskje fint med en helt alminnelig sykkel med en kurv og et bagasjebrett. Du blir rett og slett nødt til å tenke på hvordan du skal sykle og hva du skal bruke sykkelen til. Men husk – alle kan sykle.

You might like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.